Testosteron boosters

testosteronTestosteron is een steroïde hormoon dat voornamelijk wordt geproduceerd door de Leydig cellen van de testes (bij mannen) en de eierstokken (bij vrouwen). Daarnaast worden kleinere hoeveelheden worden geproduceerd in de bijnieren van beide geslachten. Het is zeer bekend en geliefd bij sporters aangezien testosteron het belangrijkste geslachtshormoon is dat mannen hebben. Daarnaast bezit het zeer sterke spier opbouwende eigenschappen.

Testosteron supplementen

Er zijn supplementen die je libido zouden moeten verhogen, terwijl ze ook je testosteron naar een nieuw niveau tillen. Vaak worden dit soort supplementen testosteron boosters genoemd, en prijzen ze zich ook aan als lust opwekker. Ook zijn er bedrijven die beweren dat ze de ultieme pil voor de man hebben ontwikkeld. Deze pillen zouden je testosteron moeten stimuleren, je libido verhogen en zelfs je vruchtbaarheid laten stijgen. Om deze reden zouden deze pillen je ook moeten helpen bij het opbouwen van spiermassa.

Voor mannen die vooral hun testosteron willen verhogen lijken deze extra voordelen ideaal. Hierdoor is het makkelijk om deze producten te verkopen. Maar het is natuurlijk maar de vraag hoe goed deze supplementen nou werken voor het verhogen van je testosteron.

Soorten:

We hebben de 3 bekendste testosteron boosters nader bekeken en hebben over deze 3 testosteron boosters elk een artikel geschreven. In deze artikelen kun je onder andere lezen of het handig kan zijn om een dergelijk supplement te nemen.

Testosteron booster kopen

Klik op een van de onderstaande afbeeldingen om naar het desbetreffende product te gaan.

tribulus terrestris body&fit     tribulus terrestris xxlnutrition     tribulus terrestris bodylab     tribulus terrestris myprotein