Partners

Gymguide werkt samen met een aantal vooraanstaande merken op het gebied van voeding en supplementen. Wij werken o.a. samen met:

Body en fit

body-en-fit
Body en fit shop is in 1995 begonnen met de verkoop van voedingssupplementen, sportvoeding en dieetproducten. Inmiddels is body en fit een bekende naam geworden in de branche en hebben ze een zeer ruim assortiment van supplementen, superfoods en meer. Vanwege de grootte voorraad van body en fit en de vele acties, kun je goedkoop bestellen en heb je je pakket vaak de volgende dag al thuis.

Xxl nutrition

xxl-nutrition
Xxl nutrition is inmiddels een bekende naam geworden op het gebied van supplementen in een deel van Europa. Ze worden gezien als de supplementenwinkel voor bodybuilders. Met een eigen supplementenlijn die bestaat uit verschillende kwalitatieve producten en nog vele andere A-merken hebben ze een ruim assortiment van supplementen. Net zoals Body en fit shop is ook Xxl nutrition in staat om je bestelde producten vaak de volgende dag al te leveren. Daarnaast heeft Xxl nutrition een veel gebruikt forum waar je vragen kunt stellen en antwoorden kunt vinden over supplementen, oefeningen en dergelijke.

Bodylab

bodylab
Bodylab is net zoals Xxl nutrition en Body en fit shop een grote speler op het gebied van supplementen in Nederland. Naast Nederland leveren ze ook veel producten in de rest van de Benelux.  Naast vele A-merken heeft Bodylab een breed aanbod van zijn eigen producten. In het verleden was het assortiment van Bodylab mager ten opzichte van de andere grote spelers op de supplementen markt, echter doet Bodylab momenteel qua assortiment niks ten onder voor de andere webshops zoals body en fit.

Myprotein

myprotein
Het in 2004 opgerichte Myprotein is een van oorsprong Britse online retailer en fabrikant van sportvoeding. Sinds 2015 heeft Myprotein meer dan 15 internationale websites en leveren ze aan circa 50 landen. Het merendeel van de producten die worden verkocht door Myprotein worden vervaardigd in eigen huis en goederen worden verscheept vanuit een van de 3 magazijnen, waardoor de producten zeer snel geleverd kunnen worden.

M double you

m-double-you
Het in 1986 ontstaan M double you kortweg MDY is een relatief kleine speler op de Nederlandse supplementenmarkt. Ondanks dat ze veel grotere concurrenten hebben, hebben ze een verassend groot assortiment inclusief eigen productlijn en A-merken. M double you ’s eigen productlijn wordt zelfs verkocht door andere supplementenwinkels waaronder Body en fit shop.

Bol.com

Miljoenen artikelen