Dedicated unstoppable V2 Review

dedicated unstoppable V2

Beoordeling Dedicated unstoppable V2:

7.5/10

Merk:

Dedicated Nutrition

Soort supplement:

Pre-workout

Smaken:

Cherry Vodka
Rum Cola

Beide smaken zijn matig.

Prijs:

Vanaf 29,90 euro voor 30 servings

Klik hier om naar de goedkoopste aanbieder te gaan.

Over Dedicated Unstoppable V2

De eerste unstoppable werd door velen gezien als de vervanger van het oude Noxipro. Door een aantal zeer sterke ingrediënten werd het gezien als je de beste pre-workout van nu. Helaas mocht de eerste versie niet meer verkocht worden en heeft Dedicated Nutrition de nieuwe tweede versie uitgebracht.

Unstoppable V2 ingrediënten

Hieronder bespreken we de ingrediënten van deze pre-workout. Opvallende ingrediënten en hoeveelheden zullen worden besproken.

Trimethylglyicine

Trimethylglyicine is een andere benaming voor het steeds populairder wordende betaine. Ondanks dat het een relatief nieuw ingrediënt is, is bewezen dat het kracht en massa ten goede komt. De 1500mg in dit supplement is tot zover bekend de optimale dosering.

N-Carbarmyl glutamaat

N-carbamylglutamaat zat ook in Noxipro en zou volgens onderzoeken de aanmaak van spierweefsel moeten verhogen doordat het de proteïne synthese verhoogt. Er is weinig bekend over de optimale dosering van dit ingrediënt.

Hydromax (65% glycerol)

Glycerol vormt normaal de ruggengraat van triglyceriden, de primaire vetten in ons dieet. Hoewel het geen NO booster is kan het de spierpomp verbeteren omdat het sterke osmotische eigenschappen heeft. Dit betekent dat het grote hoeveelheden vocht aan de bloedvaten bindt voor de verbeterde pomp. Unstoppable V2 bevat 650mg glycerol. Dit is aan de lage kant aangezien een optimale dosering vaak tussen de 1.2g en 2.0g zit.

Adreno-Pump (selaginella tamariscina extract)

Adreno-Pump ofwel amentoflavone moet volgens de fabrikant kracht verbeteren en helpen bij het verliezen van vet. De verhoogde calciumafgifte door dit ingrediënt betekent meer contractiekracht en de mogelijkheid om zwaardere gewichten te tillen terwijl de vaatverwijdende effecten zorgen voor een goede pomp. Ook heeft het stemmingsverbeterende effecten. Er is niet veel bekend over de optimale dosering.

Euphoria-Stim (longan fruit extract)

Er is weinig bekend over dit ingrediënt. Zelf zegt Dedicated Nutrition dat dit de belangrijkste reden is waarom Unstoppable zo’n enorm sterk product is.

Cafeïne watervrij (anhydrous)

Cafeïne heeft zich bewezen als zeer sterke stimulant en is dan ook te vinden in vrijwel elke pre-workout. Op het label staat 175mg echter is het belangrijk te beseffen dat deze pre-workout ook 50mg Di-cafeine malaat en 100mg Theacrine bevat.

EPO-Drol (rhodiola rosea)

Rhodiola rosea vermindert vermoeidheid en stress en is daarnaast een sterke antioxidant. Een optimale dosering is 250mg, helaas bevat deze pre-workout 150mg.

Theacrine

Theacrine is een relatief nieuw ingrediënt en werkt op een soortgelijke manier als cafeïne, hierdoor heeft het in korte tijd veel aandacht gekregen. Er is niet veel bekend over de optimale hoeveelheid theacrine echter zit in de meeste pre-workout supplementen met dit ingrediënt 50mg.

Legendary Lancelot (thermopsis lanceolata extract)

Nieuw ingrediënt, niks over bekent

Di-cafeine malaat

Di-cafeine malaat is een vorm van cafeïne die zorgt voor een soepeler effect en niet meteen een sterke kick geeft zoals bij gewone cafeïne. Dit zorgt tevens voor een langer effect. Het is belangrijk om te beseffen dat niet alle 100mg cafeïne is. Het cafeïne gehalte bij di-cafeine malaat is vaak ~75% (75mg).

Vitamine C

Vitamine C is net zoals alle vitaminen belangrijk voor ons lichaam en onze gezondheid. Het is onder andere nodig voor de groei en het herstel van weefsels in alle delen van ons lichaam.

 Astragin (astragalus & panax notoginseng extract)

Astragin bestaat uit astragalus & panax notoginseng extract en helpt bij het transporteren van stoffen zoals vitaminen en mineralen. Inmiddels heeft onderzoek aangetoond dat deze ingrediënten ons lichaam kunnen helpen met de opname van essentiële voedingsstoffen.

Cocoa-Drol (cocoa flavonoide extract)

Cacao extract kan enorme voordelen voor onze gezondheid hebben, het heeft de effecten van een antioxidant en heeft ook antidepressie eigenschappen. Het is echter essentieel dat de dosering hoog genoeg zijn om deze voordelen te zien. Unstoppable bevat enkel 25mg ten opzichte van de aanbevolen 500-1000mg. De effecten zullen dus minimaal zijn.

Conclusie

Unstoppable V2 van Dedicated Nutrition bevat een aantal interessante en sterke ingrediënten. Helaas missen we ook een aantal ingrediënten maar deze zijn gemakkelijk en tegen lage kosten zelf toe te voegen. Een goed idee kan zijn om beta-alanine, citrulline malaat en creatine toe te voegen voor een nog sterkere pre-workout. Het is ook belangrijk om te beseffen dat de smaken van dit supplement door meeste mensen worden omschreven als vies ondanks het pittige prijs kaartje van 30 euro voor 30 doseringen. Ondanks de hoge prijs, de vieze smaak en een aantal missende ingrediënten geven wij toch een 7.5 als eindbeoordeling vanwege zijn sterke ingrediënten lijst.

Unstoppable V2 kopen

Klik op de afbeelding om naar de goedkoopste aanbieder te gaan.

dedicated nutrition unstoppable V2