Rundvlees proteine

Rundvlees is bij bodybuilders al tientallen jaren erg populair. Het zit vol met waardevolle spier opbouwende voedingsstoffen die afkomstig zijn van hoogwaardig rundvlees proteine. We hebben het hier over creatine, vertakte keten aminozuren (BCAA’s), vitamine B en zink. Veel mensen zien het als de beste eiwitbron die er is. Vanwege de hoge kwaliteit van rundvlees als een eiwitbron bieden verschillende bedrijven nu rundvlees proteine aan in poedervorm. Het idee is om alle spier opbouwende effecten van gewoon rundvlees te hebben maar in de handige vorm van een poeder.

Kwaliteit rundvlees proteine poeder

Rundvlees proteine poeder wordt op de markt neergezet als een proteïne poeder dat afkomstig is van uitgedroogd en verwerkt vlees. Op het moment is er nog onvoldoende bewijs om het gebruik van rundvlees proteïne ten opzichte van andere eiwitbronnen te ondersteunen. De kosten van het dehydrateren van grote hoeveelheden vlees om poeder te creëren zijn extreem hoog. Dit maakt het zeer aannemelijk dat gekochte rundvlees proteïne niet geheel is wat het lijkt. Aminozuren kunnen in een bepaalde verhouding worden samengevoegd om volledige eiwitbronnen na te bootsen. Er is dus een grote kans dat je rundvlees proteïne verheerlijkte gelatine is. Rundvlees eiwit is wetenschappelijk niet ondersteund toch is het hoogstwaarschijnlijk dat het niet beter is dan andere eiwitbronnen, bovendien is het dus wellicht niet eens echt rundvlees. Het zou beter zijn, en waarschijnlijk ook lekkerder om simpelweg het vlees te eten.
(gelatine is in weze de delen van een koe die niet bruikbaar zijn als de slager zijn werk heeft gedaan: gewrichten, gewrichtsbanden, huid, oren etc.)

Rundvlees proteine kopen

Klik op een van de onderstaande afbeeldingen om naar het desbetreffende product te gaan.

rundvlees proteine body&fit     rundvlees protein xxlnutrition     rundvlees proteine bodylab