Ei proteine

Ei proteine is eiwit met een zeer goede biologische waarde, alleen whey heeft een betere biologische waarde. Het is een langzamer eiwit dan whey, hierdoor is het ideaal voor gebruik gedurende de dag. Ei proteine was het meest populaire soort eiwitsupplement voor vele jaren, voordat melkeiwitten dit overtroffen door hun betere smaak en lagere kosten. Net zoals melk proteine, bevat ei proteine van nature zeer weinig vet en koolhydraten. Tevens is het cholesterolvrij en een uitstekende keuze voor diegenen die zuivelproducten willen vermijden.

Kwaliteit van ei proteine poeders

Ei proteine poeders leveren een goede kwaliteit eiwit, vooral als het puur is gemaakt van ei. Een dosering biedt ongeveer 24 gram eiwit, dit is vier keer zo veel als gevonden wordt in een heel ei. Tevens is ei eiwit poeder lactose vrij. Dit maakt het een ideaal alternatief voor personen die zuivelproducten niet kunnen consumeren als gevolg van lactose-intolerantie. Ook is het zo dat ei eiwit poeder vaak zeer minimale hoeveelheden koolhydraten bevatten, hierdoor is het een goede proteïne poeder als je doel is om gewicht te verliezen. En omdat dit supplement alleen is gemaakt van echte eiwitten, zit er ook minder vet en cholesterol in.

Iedereen zou ei eiwit moeten consumeren ongeacht of je fysiek actief bent of niet . Ei eiwit poeder is normaal gesproken enkel gemaakt van echte eieren en is goed voor de dagelijkse werking van je lichaam. Terwijl ei eiwit goed is voor iedereen, zijn er extra voordelen voor de mensen die sporten. Dit komt door het vermogen om sneller na workouts te herstellen.
Ei eiwit poeder maakt het mogelijk om ei eiwit binnen te krijgen zonder dat je zeer veel eieren hoeft te maken en het ei geel hoeft te scheiden.

Ei proteine kopen

Klik op een van de onderstaande afbeeldingen om naar het desbetreffende product te gaan.

ei proteine body&fit     ei eiwit xxlnutrition     egg proteine body&fit     egg protein myprotein