DMAA kopen

DMAA wordt helaas niet meer door ons geleverd. Ter vervanging hebben wij het zeer vergelijkbare DMHA en AMP Citrate beschikbaar. Zowel DMHA als AMP Citrate zijn gemakkelijk online via onze webshop te bestellen. Klik op de link om naar het product te gaan: AMP Citrate, DMHA. Door de vergelijkbare structuren met DMAA zijn de effecten van deze supplementen bijna gelijk aan de effecten van 1.3 DMAA ondanks de goedkopere prijs per gram! We leveren AMP Citrate en DMHA tegen scherpe prijzen en standaard met geschikte maatschep.

AMP-citrate 1.3 DMAA

Historie van DMAA

1,3-dimethylamylamine ofwel 1.3 DMAA werd veel gebruikt in fat-burners en pre-workout supplemententen. Het is een stimulant die o.a. een snelle piek van energie levert en zorgt voor een betere “focus”. Het was onder andere te vinden in producten zoals: “jack3d”, “noxipro” en “unstoppable”. Het werd voornamelijk gebruikt in doseringen van 25mg tot 50mg. Door de sterke effecten werd het in vrijwel alle populaire pre-workout supplementen gebruikt waardoor het sterk aan bekendheid won. Dmaa staat onder andere ook bekend als:

  • 1,3-dimethylamylamine
  • dimethylamylamine
  • methylhexanamine
  • geraniumextract
  • geranamine
  • geranium

DMAA supplementen (vooral Jack3d en Noxipro) waren bestsellers in 2009-2012. In 2012 werden in Amerika waarschuwingsbrieven door de FDA gestuurd aan een aantal fabrikanten. In deze brieven stond dat DMAA geen “voedingssupplement ingrediënt” is, wat betrekking had op de marketing die de verkopers gebruikten. Onder andere USP Labs, Fahrenheit Nutrition, Nutrex Research, Gaspari Nutrition, SEI Pharmaceuticals, iSatori, en MuscleMeds hebben deze brief ontvangen. Als gevolg van deze brief zijn vrijwel alle producenten gestopt met het leveren van pre-workout supplementen en fat burners die DMAA bevatten.

Veiligheid van DMAA

1.3 DMAA stond bekend als een erg sterke simulant en het is bekend dat het de bloeddruk verhoogt bij doseringen van 75mg[1]. Echter is uit hetzelfde onderzoek gebleken dat het niet onze hartslag verhoogt. In een rapport dat opgesteld is door het Amerikaanse ministerie van Defensie in 2013, werd gerapporteerd dat ernstige ongewenste voorvallen niet in verband kunnen worden gebracht met DMAA gebruik[2].
De FDA heeft 86 gevallen gevonden waar er sprake was van bijwerkingen[3], echter is het belangrijk om te beseffen dat er alleen al van Jack3d en OxyElite meer dan één miljard doseringen zijn verkocht. Elke stimulant kan leiden tot deze hoeveelheid bijwerkingen, zelfs cafeïne. Deze bijwerken treden vaak op wanneer mensen overmoedig worden en veel te grote doseringen nemen.

Disclaimer:

Deze informatie is gebaseerd op onderzoek van studies die geen verband hebben met Gymguide. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele foutieve informatie of misbruik van het product. Misbruik van dit product kan leiden tot ernstig letsel of de dood. Deze informatie is niet gebaseerd op het advies van een medische professional.

Overig:

Wanneer het product gebruikt wordt voor onderzoek waarbij kleine hoeveelheden worden gebruikt, bijvoorbeeld het onderzoek naar de effecten van een normale dosering (25 – 50mg), bevelen wij zeer sterk aan om een 0,001gram weegschaal te gebruiken. Deze weegschalen zijn beschikbaar vanaf €20.

Referenties

1. www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22030947
2. Report of the Department of Defense 1,3 Dimethylamylamine (DMAA) Safety Review Panel;
3. www.fda.gov/food/dietarysupplements/qadietarysupplements/ucm346576.htm

Gerelateerde producten

Research chemicals

DMHA

17.5049.95

Stimulanten

Amp citrate

14.9544.95
Uitverkocht

Research chemicals

Hordenine

15.9542.95